Hvem er vi?

  • Vi tilbyder fremstilling af ledningsnet til styring og regulering af ECU, TCU, GCU, PMU og ADU samt specialopgaver i forbindelse hermed.
  • Vi tilbyder at rense alle typer partikelfiltre til biler og varevogne.
  • Vi tilbyder fejlfinding og udbedring af EGR systemer og DPF systemer.
  • Vi tilbyder fejlfinding og udbedring på automat gearkasser, DSG, CVT og POWERSHIFT.

Mangler du professionelle tuningsdele – så kig gerne i shoppen.

Har du et specielt ønske, så kontakt os gerne via kontaktformularen.

Med baggrund i uddannelse som elektriker, mekaniker, autoteknolog og ikke mindre end 13 års erfaring fra motorsporten er du sikret fagligt og samtidig professionelt.

Dette er din sikkerhed for godt arbejde!

Når du vælger KH TRIM til at mappe eller tune dit køretøj, kan du være sikker på, at du er i gode hænder – vi er nogle af de få i landet, der faktisk er uddannet med speciale i biler, tuning og motorsport.

Vi er overbeviste om, at køreglæde, effekt og pålidelig kvalitet er yderst vigtige.
Når vi tuner et køretøj er det vores fornemmeste opgave at lave et perfekt resultat hver gang.
Tuning tilpasses den enkelte bil
Fordi vi er uddannet og har det rigtige udstyr, kan vi lave vores egen software og er derfor heller ikke afhængig af andre.
Har vi ikke software til netop din bil, så udvikler vi den gerne.
Alt hvad vi laver er udviklet til den enkelte bil – ikke at forveksle med at den samme software ikke kan bruges i en bil magen til under de rigtige parametre.

Derfor giver det også gode resultater i effekt og moment og samtidig lang levetid. Vi står ved vores arbejde og er her også efter dit besøg.

“Vi” og “Vi” lyder så flot – men egentlig findes der kun én person i virksomheden – Nemlig KH selv.

Her er et billede af giraffen:

Det med småt

Alle vores produkter er beregnet til motorsport. Vi gør opmærksom på al tuning/chiptuning kun må foretages på biler, der udelukkende anvendes til motorsport på lukket baneareal, samt udenlandsk eller ikke indregistrerede biler. Der er INGEN garanti eller RETURRET på motortuning. Tuning kan have forsikring/garanti/godkendelses konsekvenser, som ejeren selv bør undersøge. KH TRIM kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab af garanti/forsikring. Priserne dækker ikke godkendelses procedurer eller giver garanti for godkendelse. Al tuning er på eget ansvar. Det er til enhver tid op til ejer af køretøjet at forestå godkendelse i henhold til fstyr.dk. Bilen forventes ALTID i god mekanisk og elektrisk stand og serviceret jf. forskrifter fra fabrikantens anvisninger. KH TRIM kan ikke gøres ansvarlig for fejl før, under eller efter udførelse. Dette accepteres til enhver tid uden forbehold af kunden, ved enhver henvendelse eller udførelse. KH TRIM – Powered by Knowledge