Motorsport/Autoværksted

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning ud fra vores “knowhow” i autobranchen. Vi tilbyder nu på forsøgsbasis også at lave din hverdagsbil. Vi er gennem årene på adskillige opfordringer blevet opmærksomme på interessen i at vores kunder ønsker at få lavet bilen i al almindelighed hos os. Dette forsøger vi nu at imødekomme. Så har du brug for hjælp til Service, Bremser, Tandrem, Partikelfilter eller andet, så giv os et kald – vi står som altid for den samme gode service og kvalitet. Vi er naturligvis korrekt uddannet som både automekaniker og overbygningen som Autoteknolog og er naturligvis også certificeret til el og hybrid arbejde.

Fang os på 44117000 eller læs mere på www.khtrim.dk

Vi hjælper gerne med råd og vejledning. Hvis du er interesseret i at få opgraderet din bil med en lækker motorstyring eller måske blot et simpelt dashboard eller powerboks. Vi kan hjælpe med at skabe et overblik over hvad du egentlig ønsker din bil skal kunne – og dermed får du kvalitet og service for dine penge. Vi stiller gerne de rigtige spørgsmål som vi gennem vores erfaring ved at vores kunder glemmer, og tilbyder at hjælpe alt efter hvor du ønsker vi skal starte, enten hvor vi laver hele styringen og ledningsnet til din bil eller blot kun indkøring eller efter andet ønske – du bestemmer!

Her er nogle af de styringsmuligheder vi kan hjælpe dig med at få justeret:

DTA, EFI, HTG, AEM, APEXI, HKS, HALTEC, ECU MASTER, MEGASQUIRT, VEMS, MOTEC, DELTA, SYVECS, Bosch, Continental, Siemens, Temic og MaxxECU.
Er din styring ikke nævnt blandt ovenstående – DER FINDES RIGTIG MANGE FORSKELLIGE, så kontakt os, så finder vi en løsning.

KH TRIM – Powered by Knowledge.