Hvem er vi?

Hos KH TRIM har vi mange års erfaring inden for reparation og servicering af alle bilmærker. Vi har lavet biler siden 2004. Vi har gennem årene opbygget en solid erfaring og “knowhow” inden for fejlfinding på biler. Derfor mestrer vi også ret godt den viden og teknologi der ligger bag bilerne. Denne viden gør vi en ære i konstant at udvikle og tilegne os erfaringer og heraf har vi også en ret stor vidensdatabase til gavn for vores kunder.

KH TRIM er trods sin lille størrelse et firma med et STORT netværk blandt førende firmaer i både Danmark og resten af verden, hvilket er meget betydningsfuldt, når der er behov for teknologisk viden i arbejdet med og udviklingen på biler.

Noget af det, vi især er gode til, er blandt andet:

  • Chiptuning på stort set alle motorstyringer i dagens bilpark.
  • Vi tilbyder fremstilling af ledningsnet til styring og regulering af ECU, TCU, GCU, PMU og ADU samt specialopgaver i forbindelse hermed.
  • Vi tilbyder at rense alle typer partikelfiltre til biler og varevogne.
  • Vi tilbyder fejlfinding og udbedring af EGR systemer og DPF systemer.
  • Vi tilbyder fejlfinding til motorsport – som typisk er mere krævende, da dokumentation ofte mangler.
  • Vi tilbyder fejlfinding og udbedring på automat gearkasser – heriblandt kan nævnes DSG, CVT og POWERSHIFT.
  • Vi tilbyder indkøring og kalibrering af Motorstyringer, Dashboards, Gearstyringer, Powerboxe.

Mangler du professionelle tuningsdele – så kig gerne i shoppen eller kontakt os så vi kan finde de rigtige dele til netop dit projekt.

Har du et specielt ønske, så kontakt os gerne via kontaktformularen.

Med baggrund i danske uddannelser som Elektriker, Automekaniker, Autoteknolog, samt erfaring siden 2004 og yderligere 13 års erfaring fra motorsporten er du sikret fagligt og samtidig professionelt.

Dette er din sikkerhed for godt arbejde!

Når du vælger KH TRIM til at mappe eller tune dit køretøj, kan du være sikker på, at du er i gode hænder – vi er nogle af de få i landet, der faktisk er uddannet med speciale i biler, tuning og motorsport.

Vi er overbeviste om, at køreglæde, effekt og pålidelig kvalitet er yderst vigtige. Når vi tuner et køretøj er det vores fornemmeste opgave at lave et perfekt resultat hver gang. Tuning tilpasses den enkelte bil og har du brug for rådgivning til netop dit projekt, så kontakt os gerne.

Fordi vi er uddannet og har det rigtige udstyr, kan vi lave vores egen software og er derfor heller ikke afhængig af andre. Har vi ikke software til netop din bil, så udvikler vi den gerne. Alt hvad vi laver er udviklet til den enkelte bil – ikke at forveksle med at den samme software ikke kan bruges i en bil magen til under de rigtige parametre.

Derfor giver det også gode resultater i effekt og moment og samtidig lang levetid. Vi står ved vores arbejde og er her også efter dit besøg.

“Vi” og “Vi” lyder så flot – men egentlig findes der kun én person i virksomheden – Nemlig KH selv.

Det med småt

Størstedelen af vores produkter er beregnet til motorsport. Vi gør opmærksom på al tuning/chiptuning kun må foretages på biler, der udelukkende anvendes til motorsport på lukket baneareal, samt udenlandsk eller ikke indregistrerede biler.

Der er INGEN garanti eller RETURRET på motortuning. Tuning kan have forsikring/garanti/godkendelses konsekvenser, som ejeren selv bør undersøge.

KH TRIM kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab af garanti/forsikring. Priserne dækker ikke godkendelses procedurer eller giver garanti for godkendelse. Al tuning er på eget ansvar. Det er til enhver tid op til ejer af køretøjet at forestå godkendelse i henhold til fstyr.dk. Bilen forventes ALTID i god mekanisk og elektrisk stand og serviceret jf. forskrifter fra fabrikantens anvisninger, samt fuld tanket med den rette brændstoftype.

KH TRIM kan ikke gøres ansvarlig for fejl før, under eller efter udførelse. Dette accepteres til enhver tid uden forbehold af kunden, ved enhver henvendelse eller udførelse.

KH TRIM – Powered by Knowledge

Fremragende
På basis af 26 anmeldelser
Kristian Kastrup
Kristian Kastrup
2024-06-13
Havde familiecontaineren forbi Kenneth. Nu trækker den som et godstog. God service og styr på sagerne!
Emil Smidemann
Emil Smidemann
2024-04-27
Service er iorden hos Kennet, jeg kommer uden tvivl tilbage med den næste bil til ham også 🤌
Ole Kastling Hansen
Ole Kastling Hansen
2023-12-13
Det er altså en fornøjelse at komme til en mekaniker som både er meget serviceminded, og utrolig dygtig. Min Toledo havde været ved både den lokale mekaniker og Seat med samme problem med klimaanlægget, men uden at de havde fundet fejlen. Det tog Kenneth et par timer, så havde han fundet den ledning der var dårlig, og nu kører det igen 💪🚗 Kæmpe anbefaling her fra!
Jonas Thomsen
Jonas Thomsen
2023-08-03
KH Trim, hvis du ønsker perfektion uden at blive ruineret.
Kristian Holm Sørensen
Kristian Holm Sørensen
2023-04-01
Super dygtig og fantastisk service
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
2021-10-16
Det kan varmt anbefales Service i top Professionel til fingerspidserne Virkelig en god oplevelse Og et produkt der bare virker