De 7 hurtige!

Ofte stillede spørgsmål:

1: Hvor ligger I?
Vi har værksted i 7400 Herning, Teglvænget 143B.
Du er velkommen til at booke tid her: book-tid

2: Hvad kan min bil få?
Se lige her: chiptuning

3: Hvad koster det?
Optimering uden måling på rullefelt koster fra 3200 kr. Skal bilen tunes på rullefelt med måling før og efter optimering koster det fra 4000 kr. Vi har 2WD rullefelt til rådighed. (Vi kan rulle mange 4wd biler i 2wd mode). Ønskes optimering af gearkassen, koster dette fra 2800,-.

4: Hvornår har I tid?
Du kan se ledige tider og booke direkte i vores kalender her: book-tid

5: Kan bilen holde til det?
Vi laver altid vores optimeringer, så bilerne ikke lider unødig overlast. Har bilerne kørt mange kilometer eller er af ældre dato, tager vi gerne vores forholdsregler og rådgiver gerne undervejs. Vi har ret god erfaring med hvilke biler man skal være forsigtige med og hvilke der bare kører.

6: Har I åbent i weekenden?
Vi har åbent mandag – lørdag kl. 10.00-16.00. Vi holder lukket på normale ferie og helligdage. Er det nødvendigt kan vi holde åbent efter aftale. Vi svarer mails og telefon efter bedste evne, men forbeholder os retten til kun at svare i åbningstiden. Det sker dog at vi svarer alligevel udenfor normal åbningstid.

7: Jeg har monteret en større turbo på min bil. Kan I hjælpe med at køre den ind?
Som udgangspunkt, JA! Men vi forbeholder os retten til at takke nej, hvis vi vurdere projektet er dødfødt eller er af en sådan kvalitet at vi ikke kan levere et ordentligt resultat. Disse projekter er meget tidskrævende og hvorfor prisen også er væsentlig anderledes. Startprisen på projekter er 7500,- inkl. 4 timer – Herefter pr. påbegyndt time koster det 725,-. Vi har desværre alt for ofte oplevet “dødfødte” projekter hvor ombygningerne ikke er lavet rigtigt og det derfor har været umuligt at lave en god indkøring. Ønsker du hjælp til dit projekt, kan KH TRIM være behjælpelig med vejledning og salg af de rigtige reservedele og tuningsdele. Kig i shoppen her

Priser

 • Motoroptimering U/Rullefelt STAGE 1: 3200,-
 • Motoroptimering M/Rullefelt(2WD) STAGE 1 – Ingen mekaniske ændringer: 4000,-
 • Motoroptimering M/Rullefelt(2WD) STAGE 2: – Downpipe, Decat, FMIC: 5600,-
 • Motoroptimering specialbil: – Ingen mekaniske ændringer: 7500,-
 • Kontrol af software: 3000,-
 • Special indkøring inkl. 4 timer: Fra 7500,-
 • Original software: 3000,-
 • Tillæg for Bench/Bootmode: 1200,-
 • Tilkøb/Ekstra i forbindelse med optimering pr. stk: 700,-
 • Gearkasse optimering: 2800,-
 • Kloning af styreenhed: 4600,-
 • Effektmåling (2WD):  1525,-
 • DPF/OPF Rens/Skylning: 3500,-
 • Emissions/Euro måling: 7800,-
 • Værkstedstimepris: 725,-
 • Forbehold for prisændringer og sæsontilbud – Hold øje med Facebook eller ring 4411 7000 for et godt tilbud.

Hvad skal du være opmærksom på, når du er på udkig efter en optimering til din bil?

Valg af produkt

Software:
Vælg én der kan skrive softwaren selv, så er du sikker på at du kan få det som du som kunde gerne vil have det og ikke blot får et stykke “generic” stykke software i din bil.

Godkendelser:
Ikke mange tilbyder godkendelser af eftermarkedssoftware, da dette er både tidskrævende og en meget dyr proces. Sørg derfor som minimum at vælge én der kan dokumentere emissioner på lige vilkår som i en hvilken som helst Dansk synshal – både før og efter optimering. Det kan vi selvfølgelig hos KH TRIM.

Effekt:
Overvej hvor meget effekt du egentlig ønsker – giver det mening at klemme livet af bilen eller kan mindre gøre det. Dem der lover mest effekt er typisk også dem der har de største udfordringer. Og virker det for godt til at være sandt, så er det det helt sikkert også.

Hvilket firma?
Når du vælger et firma til at optimere din bil, er det vigtigt, at du både finder firma og tekniker troværdig og tillidsfuld. Der er aldrig kommet noget godt ud af en “generic” fil og en perlegrus mekaniker. De kan som oftest heller ikke hjælpe hvis uheldet er ude.

Kan de hjælpe bagefter?
Er der mulighed for at få hjælp til din bil? Hvis firmaet tilbyder hjælp, selv efter dit besøg er det et ret godt pejle mærke på at de også står på mål for det der bliver udført. På den måde kan du sikre at du stadig kan få hjælp, for der kan eller vil altid opstå situationer hvor det kan blive nødvendigt.

Pris og kvalitet:
Det er med optimering som med så meget andet. Pris og kvalitet hænger sammen. Det gør sig gældende i tuningsverdenen på samme vilkår. Så sørg for at vælge et firma med en sund politik omkring reklamationer og forsikringer, så du er bedst sikret med din bil. hvis uheldet skulle være ude.

Reklamationer på chiptuning:
Vi står naturligvis 100% på mål for vores software og skulle det ske at man oplever en fejl, man som kunde mener kan skyldes besøget hos KH TRIM, skal man naturligvis kontakte os hurtigst muligt. Vi vil i sagens natur forsøge fejlfinding og skyldes evt. fejl software lavet af KH TRIM, så retter og udbedrer vi selvfølgelig uden beregning. Skulle det vise sig at det ikke er softwaren der fejler, men derimod bilen eller nogle af dennes komponenter, så vil der blive opkrævet normal timepris og div. gebyr for fejlsøgning jf. normal værkstedspraksis. Det synes vi er mest fair for både dig og os.

Velkommen.

Fremragende
På basis af 24 anmeldelser
Ole Kastling Hansen
Ole Kastling Hansen
2023-12-13
Det er altså en fornøjelse at komme til en mekaniker som både er meget serviceminded, og utrolig dygtig. Min Toledo havde været ved både den lokale mekaniker og Seat med samme problem med klimaanlægget, men uden at de havde fundet fejlen. Det tog Kenneth et par timer, så havde han fundet den ledning der var dårlig, og nu kører det igen 💪🚗 Kæmpe anbefaling her fra!
Jonas Thomsen
Jonas Thomsen
2023-08-03
KH Trim, hvis du ønsker perfektion uden at blive ruineret.
Kristian Holm Sørensen
Kristian Holm Sørensen
2023-04-01
Super dygtig og fantastisk service
Senol Caracas
Senol Caracas
2022-07-28
Perfect !!!!!
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
2021-10-16
Det kan varmt anbefales Service i top Professionel til fingerspidserne Virkelig en god oplevelse Og et produkt der bare virker