Motorsport/Autoværksted

Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning ud fra vores “knowhow” i autobranchen. Vi tilbyder nu på forsøgsbasis også at lave din hverdagsbil. Vi er gennem årene på adskillige opfordringer blevet opmærksomme på interessen i at vores kunder ønsker at få lavet bilen i al almindelighed hos os. Dette forsøger vi nu at imødekomme. Så har du brug for hjælp til Service, Bremser, Tandrem, Partikelfilter eller andet, så giv os et kald – vi står som altid for den samme gode service og kvalitet. Vi er naturligvis korrekt uddannet som både automekaniker og overbygningen som Autoteknolog og er naturligvis også certificeret til el og hybrid arbejde.

Fang os på 44117000 eller læs mere på www.khtrim.dk

Vi hjælper gerne med råd og vejledning. Hvis du er interesseret i at få opgraderet din bil med en lækker motorstyring eller måske blot et simpelt dashboard eller powerboks. Vi kan hjælpe med at skabe et overblik over hvad du egentlig ønsker din bil skal kunne – og dermed får du kvalitet og service for dine penge. Vi stiller gerne de rigtige spørgsmål som vi gennem vores erfaring ved at vores kunder glemmer, og tilbyder at hjælpe alt efter hvor du ønsker vi skal starte, enten hvor vi laver hele styringen og ledningsnet til din bil eller blot kun indkøring eller efter andet ønske – du bestemmer!

Her er nogle af de styringsmuligheder vi kan hjælpe dig med at få justeret:

DTA, HTG, HALTECH, ECU MASTER, MEGASQUIRT, VEMS, DELTA, SYVECS, MAXXECU.

Er din styring ikke nævnt blandt ovenstående – DER FINDES RIGTIG MANGE FORSKELLIGE, så kontakt os, så finder vi en løsning.

KH TRIM – Powered by Knowledge.

Fremragende
På basis af 26 anmeldelser
Kristian Kastrup
Kristian Kastrup
2024-06-13
Havde familiecontaineren forbi Kenneth. Nu trækker den som et godstog. God service og styr på sagerne!
Emil Smidemann
Emil Smidemann
2024-04-27
Service er iorden hos Kennet, jeg kommer uden tvivl tilbage med den næste bil til ham også 🤌
Ole Kastling Hansen
Ole Kastling Hansen
2023-12-13
Det er altså en fornøjelse at komme til en mekaniker som både er meget serviceminded, og utrolig dygtig. Min Toledo havde været ved både den lokale mekaniker og Seat med samme problem med klimaanlægget, men uden at de havde fundet fejlen. Det tog Kenneth et par timer, så havde han fundet den ledning der var dårlig, og nu kører det igen 💪🚗 Kæmpe anbefaling her fra!
Jonas Thomsen
Jonas Thomsen
2023-08-03
KH Trim, hvis du ønsker perfektion uden at blive ruineret.
Kristian Holm Sørensen
Kristian Holm Sørensen
2023-04-01
Super dygtig og fantastisk service
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
2021-10-16
Det kan varmt anbefales Service i top Professionel til fingerspidserne Virkelig en god oplevelse Og et produkt der bare virker