OPTIMERING TIL NETOP DIN BIL!

Hvad kan jeg forvente?

Typisk vil man opleve en markant bedre kørbarhed og harmonisk bil. Man vil samtidig opleve en bedre speederrespons, mellemaccelerationer og i mange tilfælde, også en bedre brændstoføkonomi.

Hvor længe holder en chiptuning?

Det siger sig selv, at alt hvad der drejer rundt bliver slidt og det gør DIN motor også. Derfor er det meget forskelligt hvilket resultat en bil kan vise ved en effektmåling, der er ikke nogen biler der er ens. Typisk begynder slitagen at vise sine spor efter 200.000 km. Men det er som med alle maskiner at jo bedre de er passet med service og reparationer jo bedre resultat får man.

Kan min bil holde til at blive tunet?

Her hos KH TRIM laver vi kun løsninger der holder i længden og er gennemtestet, således at bilen kan køres med høj belastning over længere tid uden at tage skade.

Alle overvågningssystemer og emissionssystemer – aktive som passive og advarselslamper forbliver som originalt, og motor/gearkasse er beskyttet på samme måde som ab fabrik.

Kan man se en optimering?

Der er ingen umiddelbare fysiske eller elektroniske spor efter en succesfuld optimering og det vil ikke kunne ses ved rutinemæssigt servicearbejde.

Hvad med forsikring af en chiptunet bil?

Forsikringsselskabernes holdning til tuning er forskellige. Vi tilråder at læse policen eller høre hos dit selskab inden tuning.
ALT TUNING ER PÅ EGET ANSVAR!

Lovligt eller ej?

Vi laver som udgangspunkt ikke noget der ikke kan godkendes i hvilken som helst dansk synshal. Vi gør dog opmærksom på at vi er en motorsportsbutik og vores produkter er påregnet motorsport. Vi henviser til nedenstående link

Chiptuning

Læs regler om chiptuningsregler her: Link til færdselsstyrelsen

Bekendtgørelse vedrørende tuning

Bekendtgørelse: Link til Retsinformation

Tuning – Myterne – Sandheden!

Lad os bare få det til at koge med det samme!

Hvad der gør OS gode til, hvad vi gør og hvorfor.

Det danske marked er efterhånden fyldt med såkaldte tunere af alle slags. Nogle har været i denne branche fra de meget tidlige dage og er fortsat med godt omdømme, erfaring og relationer til kunderne. De arbejder hårdt og stræber efter at yde den bedste service. Så er der perlegrus tunerne – nye som gamle – alt lige fra skoleelever og tømrerlærlinge der er fuldstændig ligeglad med hvad der bliver læst i din bil, bare det kaster lidt kontanter af sig uagtet resultatet. Disse kan typisk heller ikke hjælpe når uheldet er ude med en fejl på en ECU/TCU..

Hvor passer VI ind i dette. Vi hos KH TRIM er bestemt ikke gammel i gårde, men vi har dog været i motorsportsbranchen i godt 13 år og i autobranchen i snart 20 år, vi er relativt unge i forhold til andre, men vi er her for at blive. Vores investering i vores forretning er massiv på alle måder – lige fra uddannelse til værktøjer, og vi stræber efter at have det bedste af det bedste. Hvad betyder det bedste? Kort sagt – det bedste grej til de bedste kunder. Vi vil levere den bedste kundeservice, kundeoplevelse med den bedste software til dit køretøj, som vi kan, hvilket bringer os til næste punkt i dette indlæg.

INTET tuningsfirma skriver hver fil for hvert køretøj fra bunden – der udvikles en fil i vid udstrækning til en bestemt køretøjsplatform og ved hjælp af denne som en base for dit køretøj. Hvis der skal justeres for komponenter som dyser/injectorer, turbo, intercooler etc. Foretages der ændringer ud fra dette.

Ingen tuner kan med sikkerhed sige, at de kan og har udviklet software til hver mærke og model, det er simpelthen ikke muligt, taget i betragtning af mængden af ​​algoritmer og matematiske forskelle mellem hver ECU/TCU uanset mærke software og hardware version.

Hos KH TRIM har vi de fleste værktøjer på markedet for at gøre det muligt for os ikke kun at skrive vores egne filer, men også skrive filer fra nogle af de bedste tuningshuse i Europa – dette kun for at give dit køretøj den bedste software. Vi har gennem tiden og via uddannelse og erfaring opbygget langvarigt og tillidsfuldt forhold til anerkendte softwareingeniører. Vi ved, hvem vi skal henvende os til, hvis der skulle være noget vi ikke selv har adgang til. Dette er din sikkerhed – for uanset om du kommer med en hverdagsbil eller en DRAG bil så har vi udstyret og “know how” for at give dig det bedste resultat, sammenholdt med kundeservice og efterpleje – Vi er her også bagefter din bil har været på besøg.

Velkommen.

Fremragende
På basis af 26 anmeldelser
Kristian Kastrup
Kristian Kastrup
2024-06-13
Havde familiecontaineren forbi Kenneth. Nu trækker den som et godstog. God service og styr på sagerne!
Emil Smidemann
Emil Smidemann
2024-04-27
Service er iorden hos Kennet, jeg kommer uden tvivl tilbage med den næste bil til ham også 🤌
Ole Kastling Hansen
Ole Kastling Hansen
2023-12-13
Det er altså en fornøjelse at komme til en mekaniker som både er meget serviceminded, og utrolig dygtig. Min Toledo havde været ved både den lokale mekaniker og Seat med samme problem med klimaanlægget, men uden at de havde fundet fejlen. Det tog Kenneth et par timer, så havde han fundet den ledning der var dårlig, og nu kører det igen 💪🚗 Kæmpe anbefaling her fra!
Jonas Thomsen
Jonas Thomsen
2023-08-03
KH Trim, hvis du ønsker perfektion uden at blive ruineret.
Kristian Holm Sørensen
Kristian Holm Sørensen
2023-04-01
Super dygtig og fantastisk service
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
2021-10-16
Det kan varmt anbefales Service i top Professionel til fingerspidserne Virkelig en god oplevelse Og et produkt der bare virker