Partikelfilter Rens

Med et tilstoppet partikelfilter kører din bil ikke optimalt. Typisk oplever man dårligere trækkraft, dårligere speederrespons og væsentligt dårligere brændstoføkonomi og hyppige regeneringer. Disse symptomer er typiske for et stoppet Partikelfilter. En tommelfinger regel, er at omkring 180.000 km begynder filtre at vise tegn på slid og forstoppelse – nogle kan køre mindre andre længere.

Vi har naturligvis det bedste udstyr, så vi kan udlæse både aske og sod mængde på dit filter inden vi går igang.

Hos KH TRIM kan vi rense dit partikelfilter, så det bliver 99% som nyt. Hvis du afleverer det fra morgenen af kan du hente det samme dag.

Vi inspicerer naturligvis filter kernen, måler modtryk før og efter og til sidst bliver filtret rengjort i vores maskine.

Vi kan også være behjælpelig med fejlfinding og udbedring af DPF fejl, samt af og på montering – hvis dette ønskes.

BOOK TID HERUNDER:

Loading...
Fremragende
På basis af 24 anmeldelser
Ole Kastling Hansen
Ole Kastling Hansen
2023-12-13
Det er altså en fornøjelse at komme til en mekaniker som både er meget serviceminded, og utrolig dygtig. Min Toledo havde været ved både den lokale mekaniker og Seat med samme problem med klimaanlægget, men uden at de havde fundet fejlen. Det tog Kenneth et par timer, så havde han fundet den ledning der var dårlig, og nu kører det igen 💪🚗 Kæmpe anbefaling her fra!
Jonas Thomsen
Jonas Thomsen
2023-08-03
KH Trim, hvis du ønsker perfektion uden at blive ruineret.
Kristian Holm Sørensen
Kristian Holm Sørensen
2023-04-01
Super dygtig og fantastisk service
Senol Caracas
Senol Caracas
2022-07-28
Perfect !!!!!
Jesper Mikkelsen
Jesper Mikkelsen
2021-10-16
Det kan varmt anbefales Service i top Professionel til fingerspidserne Virkelig en god oplevelse Og et produkt der bare virker